Info: From 15 June 2023 Valea will be known as Rouse, following its acquisition in December. This next step to integration will enhance our IP capabilities globally, so we can keep delivering the best possible service for our clients over multiple jurisdictions. Please visit, www.rouse.com or www.rouse.se for information about our team in Sweden and relevant legal updates.

Om oss

Hos oss får du rådgivning i alla frågor som berör patenthantering, varumärkesskydd och design och affärsjuridik kopplad därtill. Med stort kundfokus, passion och affärsmässig förståelse gör vi IP-frågor till en viktig del i din affärsstrategi.

Eftersom många av våra kunder har sina verksamheter i andra länder har vi en tydlig internationell inriktning. Våra konsulter har stor förståelse för regelverk på olika marknader och gedigen erfarenhet av att vara ombud i både nationella och internationella domstolar.

Genom att helhjärtat omfamna dina utmaningar, som om de vore våra egna, kan vi erbjuda kvalitativ rådgivning som ger resultat. För oss är det en självklarhet att skapa nära och långsiktiga relationer med såväl våra kunder som medarbetare och partners. Vi ser oss själva som pusselbit på en marknad där vi alla verkar och skapar värde.

Vårt erbjudande

Våra medarbetare har spetskompetens inom allt som berör immaterialrätt samt erbjuder strategisk rådgivning till både små och stora kunder. Med stor kunskap och erfarenhet hjälper vi dig att stärka din affärsposition och uppnå ökad lönsamhet. Vi förvaltar, skyddar och optimerar dina affärstillgångar på bästa sätt samt arbetar proaktivt för att säkra din verksamhet.

Kvalitet i alla led

Hela företaget arbetar enligt ISO 9001-2015 för att säkerställa att vi håller samma höga kvalitet i alla led. Utöver detta fokuserar vi på strategiska rekryteringar och höjer ständigt kunskapsnivån bland våra medarbetare. Vår framåtlutade inställning till kompetens har lett till att våra medarbetare utvecklas och våra kunder likaså.

Internationellt nätverk av välrenommerade specialister

Rouse arbetar som ett nära integrerat nätverk med fler än 700 personer som arbetar på 16 kontor i 12 jurisdiktioner. Som en del av Rouse-koncernen kan Valeas kunder få tillgång till nya marknader och förbättrad IP-kapacitet. De kan utnyttja den oöverträffade expertis som Rouse erbjuder på marknader som Kina, Sydostasien, Mellanöstern och Afrika.
Vill du prata med en av våra experter?

Våra dörrar är alltid öppna

Kontakt